Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra att ha, men sen...

Jag fick dig helt hel
men först då efteråt
begrep jag ditt tilltag
under tiden jag försökte
samla ihop dig
var du redan igång
med att riva itu mig...




Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-12 11:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och stark!
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt