Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första gången jag haft nytta av hen!


Rangord fattas

Förr sas, älskling bara till en!
Nu sägs det till den & den, men sen...
Jag undrar ju så
hur går det sedan då?
För just hen, inne älsklingen den?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-16 13:29



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej! 1000% TROGEN*
Min Älskling*Du är som en ROS*Kram

2016-06-19

    Dan Myrbeck
Är nog inte så lätt..
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt