Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna vers mailade jag till honom! Den sjungs till Mors lilla Olle.


Nordegren P1 tyckte växt ful...

Grådankad Tistel jag aldrig såg
lila dess knopp med Scotland i håg!
Växten den skönaste plymen ju bär
- Tänk om jag slapp att så grådan stå här!

Låt mig få locka till händer små
sträcker fram kroppen: - Se här plocka på!
Barnen de dyrkar ju färgen i mig:
- Hör du, jag tror, att nu ändrar du dig!





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-17 11:19



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej! Genialt**
Så Rätt*Deklamerat*
Ljuvliga Blommor*Kram*
2016-06-19

    ej medlem längre
Scotlands nationalblomma, en vacker växt tycker ju jag!
2016-06-17

    Dan Myrbeck
Haha - bra! Han verkar lite tjurig ibland... Hoppas du kan få honom
på andra tankar..!
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt