Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags för bil att bekänna färg!

B ilen blir sin egen chaufför
I dag väl bilskolorna upphör
L ätt bilfabrikant
E lbil lär briljant
N u gäller: Bara tuta och kör!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-26 10:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tretaktigt bra
2016-07-11

    Sefarge VIP
Bilateral hyllning
Med fartfylld
Skaldekonst!
:)
2016-07-01

    ADI Nehlin
Fyndig, fyndig
2016-06-29

    Dan Myrbeck
Jag tycker det är underligt att man måste prestera ett väldigt omfattande prov för att få körkort, men att man sedan inte granskas alls resten av livet!
2016-06-27

  limerick
Detta var härligt "biligt" men inte alls billigt!
2016-06-26

  Irene Åberg
Hej!
Här satte du den på Pränt*
Otroligt*hur ska det gå*Nu.Kram
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt