Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två limerickar!

- Men står du här och kurrar Dag?
- Nej det är absolut inte jag!
Men du ser väl Bill
vad jag står strax intill?
Det är ju världens största duvslag!

- Vad fick du för en roll Anita?
-Jag blev ju en tyst byst Margita!
- Va´då sa du nu?
Vad handlar det om du?
-Det handlar om ett: Rekvisita!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-29 10:44



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra, hurra.
Jag gilla båda jag.
2016-07-05

  Irene Åberg
Hej!
Klurigt*Finurligt*Kram
2016-06-29

    ADI Nehlin
Underbara!
2016-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra, båda två!
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt