Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Hur mycket nostalgi kan hålla tillbaka tiden?

Nästa generationers svaga band till det historiska, är de tidigares dilemma.

Den rent emotionella oförståelsen för det som en gång varit är ett fundamentalt hinder som enbart en tidsmaskin kan förändra.

Enbart fysiska ärr minner om det förflutna. Hur välmenande en än kan bli.

Så till alla nästkommande generationers stupiditet.
Allt är förlåtet, tiden har raderat alla möjligheter till en kopplad förståelse.




Fri vers (Fri form) av fredrik svensson
Läst 259 gånger
Publicerad 2016-07-02 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrik svensson
fredrik svensson