Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARNING!

Om dina kommentarer inte är tillräckligt djupsinniga och estetiskt fulländade kan du bli blockerad av de självutnämnda proffsen!

Varje ord måste vägas på guldvåg så att deras kungliga högheter inte blir upprörda och kissar på sig.

Framför allt gäller det att befinna sig på samma våglängd och frekvens som dessa extraordinära potentater. Är du bara ett simpelt kräldjur från träsket är du dömd.

De här människorna är poesins toppskikt, den verkliga gräddan. Så se upp. Man nalkas dem inte hur som helst. Här duger det inte med klumpigt tillyxade och spontana reaktioner. Nej, det ska vara kommentarer du filat på med pannan i djupa veck och rödvinspavan i näven. Allt måste vara sprunget ur en extrem finkänslighet och finess, så att det upphöjda herrskapet inte blir upprörda och skvimpar ut sitt morgonté på plyschmöblemanget.

Tassa tyst. Buga djupt. Nig ordentligt. Visa vördnad för DIKT-aturen!

 

LARZ GUSTAFSSON 5 augusti, Anno Domini 2016




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2016-08-05 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Satir på hög nivå! Ligger något gömt bland orden...
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP