Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan om kvällen

Trött intill själen
Ensam intill gråten

Längtar varm famn
och
talande mjuka ögon







Fri vers av JeSö
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-06 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enkel fåordig förståelig önskan. Den var fin :)
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

JeSö