Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Änglaögon för inspiration


september viskar något.




en kvarglömd sandstrand
ett minne i timglaset
över trägolven går en ilning
åter ett ifyllt blad i boken

september viskar något
och din blick har bleknat
alla längtansdrömmar
mönster längs ett kallnat hav











Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-08-13 10:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar! Septembers mörka toner i din fina dikt. Får mig att tänka på Green Days låt Wake Me Up When September Ends.
2016-09-09

  Ljusletaren
Dina ord gillas verkligen/ kram
2016-08-15

  Änglaögon
Det vilar ett vemod i dina rader. Tycker om detta.
2016-08-15

  Johan Strömstedt
En finstämd sordin vilar över din text.
Jag tror att hösten är ingången till en tid som varken är riktigt varm eller kall. För mig finns förväntan och lite lugnare tempo förknippat med hösten.
2016-08-13

  Per Rydberg
Den varsamma språkbehandlingen skänker ett stråk av vemod till dikten. Jag uppskattar enkelheten. Tilltalet blir direkt,känslan infinner sig utan omsvep!
2016-08-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fint ordsamt fångat
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP