Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BILBRÄNNARE

Som vanligt när det handlar om förbrytare rycker den sliskiga liberallobbyn ut för att försöka försvara och finna förmildrande omständigheter.

Så kan man hålla på och dalta med asociala ända tills man själv får sin bil uppbränd (eller nedbränd - filosofisk fråga som det där med det halvfulla eller halvtomma glaset?)

Sverige har under flera decennier gjort sig känt som ett land där man pjoskar med brottslingar och struntar i brottsoffren. Det vill säga, om brottsoffren behandlas inhumant spelar ingen roll, bara de nya gosedjuren - de kriminella - blir omhuldade och får gosedjursstatus.

Ett sådant Sverige vill jag inte ha eller leva i.

Min uppriktiga och ärliga åsikt är att de som bränner bilar ska pryglas offentligt. Spöstraff med andra ord. Samt att de själva ska brännas med glödgat järn.

Många kanske tror att jag skriver så för att provocera. Det bevisar i så fall hur väldigt lite ni vet om mig.

Stoppa asocialdaltet är en bra paroll. Oavsett var den kommer ifrån.

 

LARZ GUSTAFSSON

20/8 2016




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2016-08-20 18:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och vilken skulle det vara?
Enligt min mening är det den att de är SVIN. Fast det är att förolämpa svinen.
2016-08-21

    ej medlem längre
Det finns en sanning i denna! Det finns också en sanning bakom förövarna...kvistigt!
2016-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Det gör det visst.
Och jag står för mina åsikter.
You'll never change me.

Läs Romarbrevet 13. Där talas det om att överheten inte bär svärdet förgäves.

Det finns inget värre än ryggradslösa blötdjur som ställer sig på packets sida.

2016-08-20

  Den lilla tänkande
"Du skall älska dina fiender"
Våld löser väll ingenting?

men du har en viss poäng
2016-08-20

    ej medlem längre
Så här går det ju inte att ha det, det börjar likna anarki! Myndigheterna börjar visst tröttna, det är så dags med tusentals förstörda bilar och poliser som verkar handfallna.
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP