Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BURKINI (FASO)

Ska muslimska kvinnor behöva utropa en egen stat - Burkini Faso - för att få klä sig som de vill då de badar???

Varför ska man inte få klä sig som man vill?

När jag var punkare fick vi spö av de så kallade raggarna för att vi var annorlunda klädda.

I dagsläget blir jag hånad för att jag alltid är svartklädd (det skulle man aldrig ha vågat göra mot Johnny Cash om han besökt Gävle...)

Det är perversa män som dreglar över kvinnornas kroppar på badstränderna och desinformerade feminister som rasar mot burkinin.

Den representerar alls inget kvinnoförtryck. Och tro mig, jag är den siste att försvara islam! Men rätt ska vara rätt,

Varför sade ingen att Hare Krishna-munkarna var förtryckta för att de rakade sina huvuden eller för att de bara får ha sex i syfte att alstra barn? Varför tar ingen upp att buddhistiska pojkar i vissa länder tvingas att gå i kloster?  Det är inte politiskt korrekt att kritisera hinduism och buddhism. Islam och kristendom kan man däremot fara fram emot som man vill. Vi är alla fredlösa. Buss på!

Jag störs absolut inte av vare sig burkha eller burkini och tycker debatten är löjlig. Låt folk klä sig som de vill. Sköt era egna affärer! Många svenska kvinnor är knappt klädda ALLS då de går ut! Och har man inget att sälja ska man, som Ulf Ekman sade en gång, inte heller skylta.

 

LARZ GUSTAFSSON 26/8 2016

http://www.arbetarbladet.se/opinion/insandare/burkini-faso

 

 

 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2016-08-26 19:01



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Hahaha
Det sista var riktigt roligt sagt .
Mycket bra text och innehåll .
Jag gillade denna .
2016-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Dubbelmoral är ett signum för Sverige.
2016-08-26

    ej medlem längre
Yttrandefrihet och klädselfrihet!
Många har en tendens att kasta sten i glashus!
Bra rutet!
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP