Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rostrÖd

 

 

som din hud

 

när jag lyfter grässvålen med mina händer,

andas in den tunga fylliga jorddoften

 

som under din huds gömslen

och jag bäddar in dig och hösten ,

värmen av kylan och den låga solen,

höstlövens dans

 

 

över min hud

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-29 17:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin rytm och vacker text. Grässvålen har jag aldrig hört förut. Alltid kul med nya ord.
2016-08-31

  Mats Edin VIP
Vad vackert!
2016-08-31

  Fem hjärtan VIP
En mycket vacker höstdikt!
2016-08-29

  ULJO
Fin hyllning till hösten
2016-08-29

  aol
Så vacker hyllningsdikt till hösten,
2016-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Just det.
Hösten är tung och fyllig.
På pricken.
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP