Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplysningsvis sagt...

Jag hörde en mamma på bussen
säga till sitt barn: -Är det så att
du ljuger för mig nu och inte alls
säger som det gick till och försöker
lura mig. Då skall du veta att en stor
röd fläck lyser upp på din panna då...
Bara så du vet om hur det kan bli
om man narras...

Jag vänder mig om, precis då ser jag hur
barnet tittar på sin mamma med upp-
spärrade ögon och tar upp sin hand
och håller den framför sin panna...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-01 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt