Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklaringen!

En full man tas in på hotell Natt & Dag
vaknar vill ha söndagsblad, dryck med drag
hotellnissen han skickas ut
det dröjer men han kommer till slut...
Mannen sa, svårt att hitta sprit i stan...
Inte alls sa budet , men svårt få fatt
i söndagstidningen en vardag!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-01 22:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa, om man inte nöjer sig med en inaktuell.. - det kanske funkar om man är full..!
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt