Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byte självklart!

En muslim och en tysk sitter på lokal
tysken en stark en tar, bartender Kal
frågar muslim, nå´n stark där
hellre sa han, 100 damer älska här
tysken lämnar tillbaka sin dryck
och säger, jag gör samma val...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-01 23:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Klokt!
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt