Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verk som gjordes som del av en uppgift i skolan.


Associationer

Det lugna vattnet, dina förväntningar innan du gick ut den kvällen.
De grå molnen, deras ögon framåt natten.
Din bleka hy, tapeten i rummet.
Fåglarna som flyger förbi, orden som kastades omkring.

Den svala vinden, vinterkylan från det öppna fönstret.
Stenen som du snubblar på, rädslan av att falla fritt även mot något mjukt.
Väskans tyngd på din rygg, deras tryckande händer mot din slöa kropp.
Såren på dina händer, smärtan som verkade evig.
Jorden på dina kläder, röran när allting var över.

Pappan som är ute och går med sina barn, saknaden av trygghet därefter.
Mannen som ror ute på sjön, tomheten i ditt bröst.
Solen tittar fram och belyser dina tankar.
Det lugna vattnet, ditt sinne nu när du sjunker.




Fri vers (Fri form) av INM
Läst 566 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-02 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

INM
INM