Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan de, kan vi!

Varför tveka inför mörkret?
Har du någon gång hört
att det har stjärnorna stört
och dem så upprört
att deras verksamhet sen
bara har upphört?




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-04 15:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fallet med stjärnorna
som inte faller..
2016-09-05

  Solstrale VIP
Utan mörker, endast i ljus,,, skulle skrönorna blekna... En vild utopi att mörker framkallar ljus dock men om endast varde ljus skulle värmen bränna oss, och vi skulle bli svarta som aska och sot förmörkna....
2016-09-05

  KYREUS of Sweden
Vackra ord, tack!
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt