Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon höll på sig!

Kon vill ej mjölkas av en man!
Det går an, sa cowboyen minsann!
Kon mua då till
han det inte alls vill
då blir han arg min oxe: Don Juan...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-04 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt