Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här gäller att inte vackla!

Passion, sa nå´n
finns det nå´n så´n
om, så går den väl hastigt över
nog bara en tillfällighet
för kan det finnas nå´n
som just en så´n behöver...

Visst, passion är livets
och görandets nyckel
utan den blir allt till tomhet
allt känns bara som ett gyckel!

Med den blir det många härligheter
med i spelet! Då menar flera att det
är ju det som är felet!

Nej, säger jag, av passion drabbas jag ofta
och har du inte fått pröva, skulle du själv
börja att öva, så skulle du också få känna på
hur gott den kan dofta...









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-08 17:16



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Lite passion skadar inte i livet. :)
2016-09-08

    Dan Myrbeck
Utan passion är det svårt
att på det man gör få
fason.
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt