Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Troligen till känd melodi...


Metod att ta till...

Va´gör vi då Du kära Du
när penningarna är slut
vi gör väl som vi gjort förut
vi trycker nya ut...

Då kan vi ju spendera flott
och bara ha det gott
och slippa jobba sno och flå
och öppnar börsen blott...

Sen till hemmet och vilar där
för mycket gott så görs
att magen rör ihop det här
så bäst till sängs vi förs...

Men då vi drömmer något som
vi aldrig drömt förut...
Vi drömmer om en egen bank
när allas guld är slut.
Där öppnades med snabbhet som
nå´n aldrig sett förut
och nya sedlar rakas ut
så fort vi ser nå´n pank!













Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-08 19:21



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Med minusränta
behöver vi på
drömmarnas dörr
glänta!
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt