Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han träffat trollkarl förr...

Barnet kom till doktor´n som sa:
-Jag ska kolla din reflex ida´!
-Nix, sa grabben nu,
inga trix med mig du!
Du tänker så klart min klocka ta!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-09 16:03



Bookmark and Share


  limerick
En lurig medicinman
befarade vår lille man
minsann!
2016-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Det gäller att vara försiktig, man vet aldrig vem man kan lita på!
2016-09-09

    Dan Myrbeck

Haha! Det finns ju ännu värre..., som Macchiarini, som i värsta fall tar ens liv...

* * * * * * *

Den röda tråden när du broderar så skickligt med både ord och tråd -
är kreativitet och glädje.

Tusen varma tack för den fina presenten - ett textilkonstverk!

2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt