Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagsrealism


Den gula skjortan

Dagen sonen ville lära sig
Stryka sin skjorta
Varför blir det veck?
Hur gör man?
Ansträngande
Tryck hårt
Inte så hårt
Lätt på handen
Det får duga
Rak i ryggen
Rättar till galgen
Stolthet




Fri vers (Fri form) av Liviluckan
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-11 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan