Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksförklaring


Kärlekens frukt

Du är som en …
Ja du är som en…
Vadå?
Ja inte diamant
Som behöver slipas
Du är redan brilliant
Du är som ett granatäpple
Skyddande läderhud
Packad med djupröda bär
Tätt sittande, fler än man nyttjar
Bär likt rubiner
Aha!
Bär likt granater
Inte sprängande
Gnistrande




Fri vers (Fri form) av Liviluckan
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-11 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan