Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga upp i rök...

På väg hem jag tappar min sko
precis som i sagan ju Cheerio!
Då nå´n sa, att ja´
i en så´n, ej alls va´
istället lite för full tjoho!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-12 10:09



Bookmark and Share


  ULJO
Kanon
2016-09-14

  Irene Åberg
Hej*
Genialt Rim*
i Verklighet*Saga*Tack*Kram*
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt