Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den slut - jag slut!

Min glassveranda är inte kvar
är inte kvar... Allt är bortplockat
och undanstoppat... Det såg jag först
sen jag idag hade varit och shoppat!

Jag skulle sitta där igen i solen och glassa
nu blev det att snopet förbi bara tassa...
Men för några dar sen var nunnorna där
och hamstra en massa, jag borde ju insett då
sanningen den krassa, varför de så mycket
i sina kassar lassa, butiken skulle ju snart
för hösten stänga sin kassa...

Att de inte det till mig passa...
De bara sa att jag kan få gå före
jag skall väl bara en strut
och kanske redan valt
jag gjort mitt beslut...

Så det är ju bara att låta hösten brassa
gå hem, och utan med nå´n glass svassa
och sen sig själv bakom nerrullad gardin
nu en vissnad blondin
sig till nästa vår
i en mörk vrå sig förpassa!











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-12 18:57



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Men oj vilken besvikelse för dig!
Bra skrivet, gillad slutet också...
2016-09-15

  Irene Åberg
Hej*Glädjen*Försvann*
När du inte Fick*Njuta*
Den*Godaste**Glass*
På*Din*BÄSTA*Glass*Veranda*
Lycka*Till*Nästa*Glass*Dag**Kram
2016-09-12

    Sefarge VIP
Sicken snopen
Slickepott flopp!
Deltager i sorgen.
Med hopp om
nästa Goooda
Säsong.Sluurp!
:)

2016-09-12

  Bjarne Nordbö
Jag gillade. Och ser lite framför mig då jag nu sedan några månader också är Vadstenabo.
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt