Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj då...

Hon som kallas, Lill Resedan
hon togs in utav Krim, sa sedan
mitt nummer ju är...
Om ni vill ha det där...
Hon fick till svar... Det har vi redan...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-15 20:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Oj så många dan...!

/Dan
2016-09-16

  ULJO
Så det kan gå
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt