Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henric de la Cour

Där,
för ett ögonblick,
mitt i folkhavet,
i den brännande julisolen.

Där,
i några skälvande sekunder,
är jag 19 år igen.

Fågelfri,
utan ansvar
eller bekymmer.

En förälskelse,
ny som den första snön i november.

En känsla,
så stark,
en elektrisk stöt
genom kroppen.

Jag genomsyras av din känsla,
dina ord,
din rytmiska magi.

På en konsert, den bästa den sommaren,
2013 i Köln.




Fri vers (Fri form) av Karin Häggberg
Läst 282 gånger
Publicerad 2016-09-15 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Häggberg
Karin Häggberg