Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirationskällan!

Efter timmar går datorns kraft ner...
Va´gör jag, sa son segt buttert ler...
Mor sa, jag tror att
vad som behövs nu skatt
att du går ut och rör på dig mer!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-19 11:41



Bookmark and Share


  ULJO
En fin uppmaning minsann
2016-09-20

  limerick
Just så! Lyssna alltid på råd från mor. Promenera minst 30 minuter var dag!
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt