Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring som ring...

Träds år räknas i ringar ju
sen blir det väl lika, för alla du
år som mormor nått
ser man väl också gott
på ringarna hon har på sig nu...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-20 18:53



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bilringarna berättar hur
långt en bil gått.
2016-09-21

  ULJO
Bra där
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt