Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela ändå fela...

Jag fruktar inte för
något deltagande
men det värsta är
när mina ansträngningar
och all tid som lagts ner
inte betyder ett enda dugg!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-22 11:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det låter tråkigt. Vad har hänt?
2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt