Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet då?

Att ta till sig det igen
som det var förr
det är som att försöka
att utan nå´n kod öppna en dörr
under tiden rinner
tiden som finns nu bort
när man jobbar på
med det som kanske
inte ens gick då
och timmarna
som skulle gått
till annat de blir
färre än få!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-22 11:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra om ändrade förutsättningar... - tänkvärt!
2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt