Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå pluslott!

Även om det går illa
är det bara att läget gilla
man har ju lärt sig nå´t
man kan till och med säga
att man en ny kunskap har fått!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-22 12:34



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Positiv livinställning! visst är det så.
2016-09-24

  M.Eta
Finns ett ordspråk som låter:" Klok gör ock på tok". Så visst, klokt sagt!
2016-09-22

    Dan Myrbeck
Klokt!
2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt