Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två fall...

Att sörja en död
går att klara av
så småningom...

Men att sörja
en levande det vet jag
inte alls om jag klarar av
en gång till...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-22 20:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Berörande, tänkvärt..
Kram
2016-09-23

  Solstrale VIP
Igenkänning till hundra procent... Verkligen sant och riktigt, att uttrycka! All empati du får från mig! Kram!
2016-09-22

    ej medlem längre
Jag förstår dig så väl Ewa!
2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt