Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla kvar det man har...

En natt slog det så hårt
på min ytterdörr
jag låtsades
att jag sov
att jag inget alls hörde
det var en man
som ville ut
jag släppte
inte ut
honom...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-24 16:23



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Men oj, vilken frän kvinna du är.
Ska man låsa in den man har kär, ha,ha
2016-09-25

    Sefarge VIP
Jaha var förvarar
Du honom nu
I byrålådan?
Om man får
undra. Nej visst,
det var väl Lill L.
:)

2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt