Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjärta Snärta

På sjukhuset frågas syster Märta
vilket instrument är bäst Lilla Ärta...
Vad har ni för stil...
Jag går direkt på "feel"...
Och tar alltid till mitt alerta hjärta!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-24 19:28



Bookmark and Share


  ULJO
Bra
2016-09-25

  lodjuret/seglare VIP
En sådan där talande
rick igen om visst malande
men du gör det helt visst
med just sådan twist
att en baxnar av salande
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt