Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mycket förgås...

Uppskattning är en nyckel
som passar till alla lås
och även ett litet ord
som sås och nås
det kan göra
att det allt bättre mås...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-25 09:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Varsågod - här kommer lite uppskattning i form av
en kommentar...
2016-09-26

  Zandor
Fint...
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt