Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöttepelare!

Vi har två en vid var sida
och två till som stöttar oss
och bär oss hela tiden
ja armar och ben...

Och så har vi ju fingrar
och tummar också
att räkna med...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-03 11:48



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*Utmärkt*Tänkt*Skaldat*
Tack kramc

2016-10-05

    ADI Nehlin
Ja och det tar vi många gånger för givet. Tänk så många som inte har allt detta men klarar sig ändå. Väl skaldat! bra att bli påmind.
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt