Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår bästa florist!

Jag har aldrig förstått
hur folk kan se hösten som grå och trist
den lyser ju upp med sin färggranna glädje
för oss var dag och från varje kvist
folk måste ju helt visst
ha drabbats av nå´n brist
för hösten är ju vår
allra färgstarkaste artist!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-07 12:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den, texten, granen var grann
den stod för sig som ingen ann
en kan serie vara o kallas anka
den kan ses som en planka
dansa kan j'orden och gå an
2016-10-07

  Ezmeralda VIP
Håller med dig!
En vacker årstid hösten är.
Vacker färgpalett den bär.
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt