Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och i rörelse...

En dam i sopnedkastets öppning blev fast
hon ryade och skrek en man med kvast
fick henne ut och fri
räddningslön stor skulle bli...
Men han sa, synen var nog,
så´n fin bak, så´n gymnast!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2016-10-08 15:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texter är ibland som musik, en läser för att humöret så kräver, och en läser också för att bli humörmässig. En läser av alla möjliga skäl, och här kan en ju också försöka gissa sig till ett sådant där varför eller därför.
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt