Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu, men sen...

Likt ett löv
som faller till marken
så snabbt kan
en vänskap dö...
Även om den tycks gömmas
under lätt snö
tar den sig inte fram
inte ens vid vårens tö!
Det blir att sätta
ett nytt frö...
Om man orkar...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-08 16:48



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Tråkigt när det blir så...manar till eftertanke.
2016-10-09

  lodjuret/seglare VIP
En sådan där text igen, berättande
vers, det blir till att ta sig ett glas
mjölk, en glass, fundera ett spass.
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt