Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så de bär sig åt!

Maträtterna som kom och åts
inte anade jag vad de var
av för slag och hur
de bar sig åt!

De stannade kvar
runt om midjan var
inte bara i en dag
utan sen i alla dar
man dem med sig har!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-10 12:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Blott som rim och reson
just likt tocken miljon
tre ägg i samma korg
vart än vänder, ingen sorg
se, där väl patron
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt