Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtligt tänkt!

Det sägs man ska sluta
att drömma om dem
man aldrig får!
Men det ju
aldrig går!

Det kan ju folk glömma
ett hjärta kan aldrig tömma
sudda ut det bästa som var
det växer ständigt och
och ännu mer av det blir av...

För det hjärtat tyckte var rätt
håller det kvar i sig på alla sätt
och väntar bara på att
det tilltänkta ska göra: Reträtt!





Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-10 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt