Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så där gick det...

En väninna berättade för mig nu
att när hon kom till jobbet en
morgon låg det en lapp på
hennes skrivbord...

Hon tog upp pappersbiten och började
att läsa på den: Om du gulliga du vill...
Sen tittade hon upp såg ut igenom hela kontoret
för hon hade känt igen handstilen på den som hade
skrivit lappen och nu med blicken sökte hon efter
honom... Så såg hon honom deras blickar möttes
och hon brast ut i ett stort gapskratt...

Så kom hon ihåg lappen och fortsatte läsningen...
ligga med mig, ge mig ett bara litet leende till svar
om du vill... Så vet jag hur det ligger till och ingen
annan lär märka att vi två har nå´t på gång...

Sen när hon sen kom tillbaka efter lunchen låg
det en ny lapp på bordet där stod det skrivet:
-Men nu vet ju alla att du har...






Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-12 13:38



Bookmark and Share


  Flicis
Tja, men det beror väl på förutfattade meningar. Ifall folk tror att någon har gjort något. Bara för att denne finner komik, i någon annans villfarelse. - I sig borde hon väl gått fram och sagt. "Hur sjuk är du människa?".

2016-10-13

  Solstrale VIP
Ha ha snacka om lärdom, liksom den dör texten man fick i skolan, "läs hela texten innan du gör någonting" herre min Gud så nu tror han att hon bil ... Hm hm ha ha ha :)
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt