Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen i vilans tjänst!

Naturen bjuder in med en öppen famn
den bryr sig inte om rang eller namn
och den ger den som vill en skön hamn!

Att vila i eller se sig om
eller bara ett träd att luta sig emot eller njuta av
den verkar alltid glad att nå´n av oss kom!

För den susar glatt den skuggar flott
den doftar också gott
och den vill oss väl
och den lugnar ner
men om ett den ju alltid ber
att vi inte ska ha allt för brått
så vi hinner ta in
och ha nytta av det vi ser!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-13 19:51



Bookmark and Share


  ULJO
Bra
2016-10-13

  limerick
Just så, att ta vara på naturens läkande effekt.
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt