Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ligga sömnlös

De svarta timmarna
Gnager hål i mitt inre
Mitt hjärta sargas
Min hjärna flyter ut
Kraftlös
Ligger kvar i sängen
Som köttfärs
Isärplockad
Mald

Tankarna svävar
Som ballonger
Ovanför mitt huvud

Min kropp
Blir platt
Tvådimensionell 




Fri vers (Fri form) av Agneta Westerberg VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-15 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg VIP