Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan detta va´nå´t?

Hos polisen slutar folk ju
och de börjar söka nya nu...
Snickare slår till
hos dem han börja vill
varför sa de, kan avhyvla du...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-15 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt