Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Taube!

Matt mot en brinnande hy
min handled uppåt svävar
vilar på näsvingars par
fejar mot kindytan ner
där, under stormnäsans gny
förkylning skyndar att fly
Näsvingar gå, emot snytvågor slå
när som näsduk fylles på...

I näsans flik, går en unik
- en nysets ton
jag får ett gupp och jag får upp
konversation:
-Men läsar´n vet du där jag låg
jag fick en knuff... Det föll en frisk
vind som slog ned rakt i min puff...








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-15 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt