Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän dog så...


Sen orkar inte lungorna!

- Här står du med din lastrest du!
- Men ska du bry dig om detta nu?
- Du bryr dig inte alls...
Men jag tänker på din hals...
- Va? Det är ju bara en fimp ju...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-18 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt