Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänger på vem som...

Kal och Ada på väg hem efter fest så
hon hittar en spegel uti rännstenen då
tittar i den, sa:
- Men det där är ju ja´!
Kal tog den, sig själv såg: -Men vad du hittar på!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-19 13:41



Bookmark and Share


  Rise Little One
Haha de två har druckit mycket...
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt