Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gick det då?

Var matte kom med mask för sitt face
med sina djur till hundtävlingens place...
Domaren en man
skrek, va´ 17 minsann...
Vi har bytt och fått till ett helt nytt race...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-21 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt